Informatii Legale

Avem un drum lung de parcurs. Credem ca cel mai bine este cand intreg procesul este unul transparent.
Gasesti aici toate informatiile legale de care ai nevoie, astfel incat tu sa fii linistit si increzator in alegerea facuta.

Termeni si Conditii (In vigoare din 01 Decembrie 2016)

Bine ati venit la One-Way Ticket Garage! Ne straduim din rasputeri sa va oferim o experienta cat mai placuta in orice aspect al muncii noastre. Daca aveti orice intrebare cu privire la modul in care functioneaza One-Way Ticket Garage sau despre conditiile de utilizare, ne puteti contacta la numarul (0721) 455 500 de Luni pana Vineri intre orele 10-18; daca prefer sa ne scrii, asteptam mesajul tau la adresa hello@owt-garage.com oricand – doar ofera-ne maxim 48h timp sa iti raspundem.

Acesti termeni si conditii sunt denumiti in continuare “Acord” si guverneaza orice fel de utilizare a site-ului owt-garage.com si tot continutul, serviciile si produsele furnizate de SC One-Way Ticket Group SRL ce sunt puse la dispozitie prin intermediul site-ului. Acest acord stabileste conditiile obligatorii pentru utilizarea serviciilor, respectiv site-ului OWT Garage. Site-ul OWT-Garage.com este guvernat de SC One-Way Ticket Group SRL - cu sediul in Strada Socului, Nr. 2, sat Silistea Snagovului, comuna Gruiu, jud. Ilfov, avand codul unic de inregistrare 34848588 si numarul de inmatriculare la Oficiul Registrului Comertului J23/2715/2015.

One-Way Ticket Garage poate oferi, de asemenea, continut ce apartine unei terte parte, produse sau servicii ce sunt guvernate de termeni suplimentari sau diferiti. In acest acord, ne referim la noi insine ca “One-Way Ticket Garage”, “OWT Garage”, “OWT-Garage”, “OWT-Garage.com”, “OWT”, “noi”, “al nostru”.

1. Sumar

One-Way Ticket Garage este un serviciu ce faciliteaza in principal vanzarile de autovehicule noi sau utilizate de catre vanzatori si achizitiile efectuate de cumparatori. Pentru cumparator, One-Way Ticket Garage ofera mai multe servicii si garantii, ce sunt descrise ulterior in prezentul acord. De exemplu, toate vehiculele oferite spre vanzare catre cumparatori au fost supuse unei inspectii de minim 130 de puncte de verificare si indeplinesc standardele necesare revanzarii autovehiculului. Sub rezerva anumitor restrictii, toate vehiculele OWT, vin impreuna cu o garantie de pana la 10 zile de retur, astfel incat cumparatorul poate returna un vehicul din orice motiv. Detalii suplimentare cu privire la procedura si termenii returului, pot fi gasite mai jos in sectiunea 4.B.

One-Way Ticket Garage ofera multe servicii si pentru vanzatori, de asemenea. Vanzatorul beneficiaza de inspectia si fotografierea vehiculului in mod profesional, cu echipamente profesionale inainte de listarea autovehiculului prin intermediul platformei owt-garage.com. Odata ce un cumparator isi rezerva autovehiculul prin intermediul serviciului OWT-Garage, noi achita valoarea vehiculului vanzatorului, vom ridica si ne vom ocupa de vanzarea si livrarea acestuia catre cumparator. Mentionam faptul ca vanzatorul va retine intreaga suma de bani primita in urma tranzactiei, chiar si in cazul unui retur al autovehiculului de catre cumparator.
Aceste caracteristici sunt oferite sub rezerva anumitor restrictii, care sunt descrise in continuare pe parcursul acestui acord. Mai mult decat atat, utilizarea acestor servicii oferite de One-Way Ticket Garage impune anumite obligatii din partea vanzatorului sau a cumparatorului, obligatii ce sunt descrise mai jos.

La One-Way Ticket Garage, facem eforturi permanente sa mentimen acuratetea informatiilor si simplitatea lor pentru o usoara intelegere; asadar, OWT-Garage va incurajeaza puternic sa cititi acord in intregime.

2. Dispozitii Generale
A. Inregistrare / Modificare

Prin inregistrarea si/sau utilizarea serviciilor OWT-Garage in orice mod, sunteti de acord ca ati citit si acceptat prezentul acord. Acordul este format din acesti termeni si conditii, precum si politica de confidentialitate One-Way Ticket Garage (http://owt-garage.com/legal/privacy). One-Way Ticket Garage isi rezerva dreptul de a modifica prezentul acord in orice moment si va depune toate eforturile pentru a furniza o notificare privind modificarile acordului pe aceasta pagina web sau prin e-mail utilizatorilor abonati la newsletter. Orice astfel de modificare, va fi evidentiata printr-o noua data, data ce va aparea intotdeauna la inceputul acordului. One-Way Ticket Garage are dreptul liber de a schimba, restrictiona, suspenda sau intrerupe orice serviciu oferit sau parti ale acestora. 

B. Conditii de utilizare

Acest website este destinat utilizarii numai de catre rezidenti din Romania, ce au implinit minim varsta de 18 ani, care au capacitatea de a intra intr-un contract valabil. Prin acceptarea acestui acord, declarati si afirmati ca indepliniti aceste cerinte. Daca acceptati prezentul acord in numele unei organizatii sau persoane juridice, declarati si afirmati ca aveti autoriatea de a face acest lucru.

One-Way Ticket Garage nu solicita cu buna stiinta sau in mod intentionat sa colecteze informatii de la minori, iar intreaga noastra gama de servicii nu sunt indreptate catre minori.

C. Arbitrajul

In conformitate cu conditiile stabilite in acest acord, sunteti de acord ca disputele dintre dumneavoastra si noi sa fie solutionate conform legislatiei prezente in Romania prin arbitraj individual. Prin acceptarea acestor conditii, sunteti de acord sa renuntati la dreptul dumneavoastra de a participa la un proces colectiv.

D. Vanzarea catre particulari

Acest website serveste in primul rand ca metoda ce faciliteaza vanzarea de catre vanzatori privati si achizitiile efectuate de catre cumparatori privati. Cu anumite exceptii, enumerate la punctul 4.A, vehiculele oferite spre vanzare pe site-ul nostru, sunt oferite de catre vanzatori privati si nu de catre One-Way Ticket Garage. Prin acceptarea acestui acord, declarati si afirmati ca (i) nu veti comunica direct cu cumparatorii si/sau vanzatorii cu privire la vehiculele listate pe site-ul nostru; (ii) nu veti folosi serviciile pentru a gasi un cumparator sau vreun autovehicul listat pe site-ul nostru, urmand sa incheiati o tranzactie independent de servicii, in scopul de a eluda obligatia de a plati orice taxe aferente serviciilor; (iii) nu veti interfera cu inregistrarile vehiculului pe platforma owt-garage fara autorizatia primita de la noi.

3. Accesul si utilizarea serviciilor

Pentru a putea utiliza si accesa anumite servicii oferite de One-Way Ticket Garage, vi se vor cere anumite detalii personale ce vor fi utilizate pentru a furniza serviciile pe care le solicitati (ex: Nume, Prenume, Adresa Email, Numar Telefon, Adresa). Pentru buna functionare a serviciilor, trebuie sa furnizati aceste detalii, reale si corecte. Nu trebuie sa (i) introduceti ca si detalii personale, detaliile unei alte persoane decat dumneavoastra cu intentia de a juca rolul acelei persoane; (ii) introduceti ca si detalii personale vreun nume supus drepturilor de autor sau ale unei alte persoane fara autorizatia corespunzatoare; introduceti ca si detalii personale, detalii ce sunt vulgare, obscene sau ce ofenseaza. Sunteti singurul responsabil pentru detaliile pe care le furnizati.

Sunteti obligat sa ne furnizati imediat informatii cu privire la schimbarea eligibilitatii dvs. de a utiliza serviciile One-Way Ticket Garage.

4. Cumpararea si Vanzarea autovehiculelor

One-Way Ticket Garage este licentiata pentru comertul cu autovehicule in Romania, operand sub codul CAEN 4511 – Comert cu autoturisme si autovehicule usoare (sub 3,5 tone).

Oferind o explicatie mai detaliata putin mai jos, autovehiculul, odata rezervat prin intermediul platformei OWT Garage, One-Way Ticket Garage cumpara acel autovehicul de la vanzator (daca One-Way Ticket Garage nu detine acel autovehicul). Ulterior acestei tranzactii, One-Way Ticket Garage se ocupa de intreg procesul de vanzare al autovehiculului catre cumparator: (i) ofera toate informatiile si notificarile necesare cumparatorului; (ii) executa toate documentele necesare cumpararii autovehiculului de la vanzator si toate documentele necesare vanzarii autovehiculului catre cumparator; (iii) receptioneaza plata de la cumparator; (iv) livreaza autovehiculul cumparatorului la adresa solicitata, insotit de toata documentatia acestuia si inmatriculat provizoriu pentru max. 30 zile; (v) inmatriculeaza permanent autovehiculul in numele cumparatorului, la cererea acestuia.

Toate platile online sunt un procesate de catre MobilPay (www.mobilpay.ro) pentru NETOPIA SRL – terta parte in acest acord ce va factura sau compensa toate tranzactiile facute pe OWT-Garage. Procesarea platilor vor fi supuse termenilor, conditiilor si politicilor de confidentialitate ale procesorului de plata, in plus fata de prezentul acord. One-Way Ticket Garage nu este responsabila pentru nicio eroare a procesorului de plata. Prin alegerea de a finaliza o tranzactie cu One-Way Ticket Garage, sunteti de acord ca platile dvs. catre noi sa fie procesate prin procesorul de plata MobilPay.

A. Vanzarea unui vehicul prin platforma One-Way Ticket Garage

Cu anumite exceptii, ce urmeaza a fi descrise mai jos, autovehiculele listate, disponibile pentru vanzare, prin intermediul serviciului nostru sunt oferite catre vanzare de catre vanzatori privati si nu de catre One-Way Ticket Garage.

In cazul in care veti dori sa listati o masina catre vanzare pe platforma noastra, va vom solicita, ca oricarui potential vanzator, furnizarea unor informatii de baza referitoare la autovehiculul pe care doriti sa il listati, precul: marca, modelul, versiunea, anul de fabricatie, numarul de kilometri, culoare, istoric si seria VIN.

In cazul in care vehiculul implineste criteriile de calificare ale One-Way Ticket Garage pentru o posibila listare, veti fi rugat sa programati o inspectie cu un inspector OWT instruit si sa ne oferiti, de asemenea, cateva detalii de identificare precum numele, datele de contact si adresa unde urmeaza ca autovehiculul sa fie inspectat.

Acceptand acesti termeni si conditii, fiecare potential vanzator ia la cunostinta faptul ca in cazul in care ofera informatii false, incomplete sau inexacte, inclusiv dar fara a se limita la vehicul sau informatii cu caracter personal (nume, adresa, date contact) in orice moment, orice acord incheiat intre potentialul vanzator si One-Way Ticket Garage devine nul si liber de orice obligatie din partea OWT Garage, clientul fiind responsabil de compensatia catre One-Way Ticket Garage pentru orice cost, pierdere sau daune ce rezulta din orice informatie falsa, incompleta sau inexacta.

Odata furnizate informatiile si inspectia programata, One-Way Ticket Garage va trimite unul dintre inspectorii sai la locatia desemnata pentru a inspecta si fotografia vehiculul ce urmeaza a fi listat. Inspectorul, va verifica printre altele si starea vehiculului in mers insotit sau nu de proprietarul masinii. De asemenea, inspectorul va verifica marca, modelul, tipul, anul de fabricatie, numarul de kilometri, istoricul si documentele masinii, impreuna cu documentele propietarului pentru a confirma faptul ca vanzatorul este propietarul autovehiculului. Orice co-propietar al autovehiculului trebuie sa fie prezent la inspectia autovehiculului deoarece inspectorul va verifica si calitatea acestuia de co-propietar asupra autovehiculului. Inspectia va fi efectuata de catre inspectorul One-Way Ticket Garage, in conformitate cu procesul de inspectie a vehiculelor stabilit de One-Way Ticket Garage.

La finalul inspectiei, in cazul in care One-Way Ticket Garage decide ca masina sa fie listata pe platforma owt-garage.com cu scopul de a vinde masina prin intermediul serviciului, inspectorul One-Way Ticket Garage va negocia suma ce vanzatorul urmeaza sa o primeasca in eventualitatea in care masina este vanduta utilizand serviciul de vanzare al One-Way Ticket Group. Aceasta suma a fost denumita pe site-ul owt-garage.com drept “Cecul OWT” si reprezinta suma garantata cu care One-Way Ticket Garage va achizitiona masina de la vanzator in cazul in care un cumparator rezerva acea masina utilizand platforma noastra. In aceasta negociere, inspectorul va lua in considerare valoarea de piata a masinii in momentul inspectiei, dar si o varietate de alti factori incluzand costul eventualelor reparatii, in functie de fiecare masina in parte. One-Way Ticket Garage isi rezerva dreptul de a mentine acesti factori discreti.

One-Way Ticket Garage incaseaza un comision pentru fiecare masina vanduta. Pretul autovehiculului afisat pe www.owt-garage.com este alcatuit din “Pretul Garantat” plus comisionul One-Way Ticket Garage pentru vanzarea acelui autovehicul. Comisionul One-Way Ticket Garage este determinat de la masina la masina si este ne-negociabil. One-Way Ticket Garage isi rezerva dreptul de a mentine calculul comisionului discret.

Odata ce vehiculul trece de inspectie, in cazul in care vanzatorul decide isi ofere acordul asupra listarii autovehiculului in vederea vanzarii acestuia utilizand serviciul OWT-Garage, vehiculul va fi listat, promovat si oferit spre vanzare cu pretul garantat plus comisionul One-Way Ticket Garage. Odata oferit acordul privind listarea autovehiculului pe OWT-Garage, vanzatorul declara si afirma faptul ca autovehiculul ce urmeaza a fi listat este in deplina proprietate a vanzatorului si (I) fie are capacitatea de a transfera dreptul de proprietate al autovehiculului, (II) fie are deplina putere de exercitare a acestui proces in numele altei persoane, fie fizice, fie juridice. Vanzatorul este de acord si afirma ca este singurul responsabil de plata a orice sarcini care rezulta din timpul posesiei vanzatorului, inclusiv, dar fara a se limita la, amenzi, taxe de drum neachitate, creante, etc. Vanzatorul trebuie sa despagubeasca viitorul cumparator in cazul in care asemenea costuri ies la suprafata dupa ce tranzactia a fost incheiata.

In plus, prin listarea autovehiculului pe OWT-Garage, vanzatorul este de acord, exceptand cazul in care vanzatorul anunta One-Way Ticket Garage asupra vanzarii autovehiculului sau cel in care doreste sa renunte la listare, ca autovehiculul este disponibil pentru vanzare si, atata timp cat vanzatorul primeste Pretul Garantat, vanzatorul va duce tranzactia de vanzare catre noul cumparator la bun sfarsit. Vanzatorul este liber sa utilizeze autovehiculul listat pana cand One-Way Ticket Garage organizeaza preluarea autovehiculului si plateste pretul garantat vanzatorului. De asemenea, vanzatorul poate lista vehiculul si pe alte piete de desfacere, dar este responsabilitatea vanzatorului de a informa imediat One-Way Ticket Garage in cazul in care vehiculul a fost vandut, sau in cazul in care nu se mai doreste listarea acestuia. Este, de asemenea, responsabilitatea vanzatorului de a informa One-Way Ticket Garage de orice perioada de timp in care vehiculul nu este disponibil pentru preluare. De exemplu, vanzatorul trebuie sa notifice One-Way Ticket Garage daca este plecat in vacanta, rezultand imposibilitatea de a transfera drepturile de propietate atat timp cat este plecat.

In cazul in care vanzatorul nu notifica One-Way Ticket Garage asupra faptulul ca vehiculul listat ce ii apartine nu mai este disponibil pentru vanzare sau nu anuleaza listarea acesteia inainte ca un posibil cumparator sa rezerve autovehiculul in cauza, vanzatorul este de acord ca One-Way Ticket Garage sa poata percepe o taxa de anulare fortata a rezervarii (denumita “Back Out”), taxa ce va fi in totalitate suportata de vanzator. Aceasta taxa (denumita Back Out) nu poate depasi valoarea de 500 EUR (calculata la cursul BNR al zilei in cauza). One-Way Ticket Garage isi rezerva dreptul de a mentine calculul acestei taxe discret. De asemenea, vanzatorul este de acord ca taxa de “Back Out” sa fie aplicata si in cazul in care vanzatorul nu va face disponibila masina pentru preluare de catre One-Way Ticket Garage in termen de 5 (cinci) zile de la primirea notificarii din partea One-Way Ticket Garage, de rezervare a autovehicului listat de catre viitorul cumparator. One-Way Ticket Garage isi rezerva dreptul de a refuza sa accepte un autovehicul in vederea listarii din partea unui vanzator ce are in istoric cel putin un “Back Out”.

One-Way Ticket Garage poate revizui pretul garantat in caz de daune post-inspectie sau kilometri suplimentari fata de o valoare de 1500 KM din momentul inspectiei. Intr-o astfel de situatie, One-Way Ticket Garage poate - dar nu este obligat sa – trimita vanzatorului o noua oferta in conditii diferite. Este de responsabilitatea vanzatorului sa informeze One-Way Ticket Garage imediat ce are loc deteriorarea sau depasirea valorii kilometrice acceptate la adresa de email hello@owt-garage.com. In cazul in care vanzatorul nu informeaza One-Way Ticket Garage asupra deteriorarii post-inspectie a autovehiculului, One-Way Ticket Garage poate decurge, la libera sa alegere, la eliminarea listarii autovehiculului si isi rezerva dreptul de a refuza sa accepte un autovehicul in vederea listarii din partea unui acelui vanzator. De asemenea, vanzatorul este de acord sa ramburseze catre One-Way Ticket Garage orice cost, pierdere sau dauna suferita ca urmare a dezinformarii din partea vanzatorului incluzand, dar fara a se limita la, costul oricarei reparatii si inspectii sau re-inspectii asociate vehiculului in cauza. Natura si amploarea daunelor post-inspectie va fi determinata exclusiv de One-Way Ticket Garage sau o terta parte ce lucreaza in numele One-Way Ticket Garage.

De asemenea, One-Way Ticket Garage poate revizui pretul garantat in cazul in care vanzatorul ofera in mod public autovehiculul, ce face obiectul acordului de listare pe platforma OWT Garage, spre vanzare la un pret mai mic sau folosind o alta tranzactie in vanzarea acestuia (de exemplu schimb cu un alt autovehicul la care se adauga o diferenta de capital). Intr-un astfel de caz, noul pret garantat va fi cel mai mic.

In cazul in care un cumparator rezerva un autovehicul listat si promovat prin intermediul serviciului OWT-Garage, One-Way Ticket Garage, cat mai repede cu putinta, (I) va securiza acel autovehicul la vanzator, (II) va procura toate semnaturile necesare vanzarii acelui autovehicul, (III) va achita in totalitate pretul garantat catre vanzator prin intermediul unui transfer bancar si (IV) va ridica autovehiculul de la vanzator in vederea livrarii catre cumparator. One-Way Ticket Garage isi rezerva dreptul de a elimina listarea vanzatorului daca One-Way Ticket Garage nu poate obtine de la vanzator toate semnaturile si acordurile necesare ridicarii autovehiculului si autovehiculul. Vanzatorul este de acord sa ofere asistenta intr-o masura rezonabila companiei One-Way Ticket Garage in functie de nevoie, in vederea transferului dreptului de proprietate catre cumparator. In cazul in care cumparatorul returneaza vehiculul la One-Way Ticket Garage din orice motiv, One-Way Ticket Garage va pastra titlul si posesia autovehiculului, iar vanzatorul retine intreaga valoare incasata (pretul garantat) in urma tranzactiei. Intr-un astfel de caz, autovehiculul ce face obiectul returilui va fi oferit spre vanzare prin intermediul serviciului OWT Garage de catre One-Way Ticket Garage. One-Way Ticket Garage poate oferi, de asemenea, vehicule pe care le detine sau care se afla in posesia sa prin intermediul serviciului OWT-Garage.

One-Way Ticket Garage nu poate garanta ca orice autovehicul listat prin intermediul serviciului OWT-Garage va fi vandut. One-Way Ticket Garage nu poate garanta, de altfel, nici durata de timp necesara vanzarii unui autovehicul. One-Way Ticket Garage isi rezerva dreptul de a elimina listarea unui autovehicul daca acesta nu este vandut in termen de 30 (treizeci) de zile de la listarea acestuia. De asemenea, One-Way Ticket Garage isi rezerva dreptul de a lua aceasta decizie in mod discret. 

B. Achizitionarea unui vehicul prin platforma One-Way Ticket Garage

Ca urmare a listarii masinilor de catre vanzatori, orice potential cumparator este liber pentru a vizualiza si cauta vehicule. Pentru orice vehicul oferit spre vanzare, One-Way Ticket Garage afiseaza fotografii si anumite caracteristici ale vehiculului. Fotografiile afisate nu sunt exemple ale modelului afisat, ci sunt fotografii reale cu autovehicului oferit spre vanzare.

Fiecare dintre autovehiculele oferite spre vanzare prin intermediul serviciul OWT-Garage este certificat de catre One-Way Ticket Garage in urma procesului de pre-verificare. Pentru fiecare autovehicul oferit spre vanzare, One-Way Ticket Garage afiseaza un raport de inspectie complet, ce puncteaza etapele de verificare efectuate de catre inspectorul One-Way Ticket Garage in procesul de certificare, inclusiv componentele verificate si starea acestuia in mers, in diferite situatii. One-Way Ticket Garage respecta toate legile aplicate privind procesul de inspectie. De asemenea, One-Way Ticket Garage va afisa un raport al istoricului autovehiculului asigurat de o terta parte, raport pentru care One-Way Ticket Garage isi declina orice responsabilitate privind corectitudinea acestuia.

Pretul unui autovehicul listat si promovat utilizand seviciul OWT-Garage - denumit in continuare “Pretul de listare” – include comisionul OWT-Garage, dar nu include taxele de inmatriculare provizorie, taxele privind ultimele retusuri sau taxele de livrate (daca exista). Pretul final al autovehicului – denumit in continuare “Pretul de vanzare” - este calculat in momentul in care un posibil cumparator se afla in procesul de rezervare al autovehiculului prin intermediul serviciului OWT-Garage, in functie de locatia de livrare al autovehicului. De asemenea, taxele de inmatriculare provizorie pot varia in functie de locatia pe care potentialul cumparator o selecteaza ca adresa de livrare al autovehiculului. Odata definita adresa de livrare, potentialul cumparator va fi informat asupra intregii sume de plata pentru autovehiculul in cauza.

Un cumparator poate rezerva un autovehicul folosind servicul OWT-Garage. Prin rezervarea unui autovehicul, cumparatorul trebuie sa plateasca in beneficiul One-Way Ticket Garage o taxa de rezervare – denumita in continuare “Taxa de rezervare” – folosind un card bancar valid. Ulterior rezervarii autovehiculului folosind serviciul OWT-Garage, vanzatorul va fi contactat de catre One-Way Ticket Garage pentru a stabili intervalul de preluare al autovehiculului. De asemenea, ulterior rezervarii unui autovehicul folosind serviciul OWT-Garage, respectiv achitarii taxei de rezervare, cumparatorul va fi contactat de catre un reprezentant One-Way Ticket Garage pentru a stabili modalitatea achitarii restului de plata pentru autovehiculul pe care l-a rezervat si termenul de livrare al autovehiculului. Taxa de rezervare a unui autovehicul este nerambursabila, cu exceptia urmatoarelor situatii: (I) vehiculul nu mai este disponibil de la vanzator sau (II) cumparatorul alege sa returneze vehiculul catre One-Way Ticket Garage in conditiile descrise mai jos, in sectiunea 4.B.

Intre cumparator si One-Way Ticket Garage va exista un acord de vanzare in care vor fi descrisi termenii de vanzare. Un cumparator poate achita restul de plata pentru un autovehicul (calculat in urma scaderii taxei de rezervare din pretul de vanzare) prin transfer bancar utilizand factura proforma primita ulterior rezervarii autovehiculului. Toate vehiculele livrate unui cumparator vor fi eliberate de catre orice drept de retentie din partea vreunei parti. One-Way Ticket Garage va oferi toate notificarile si informatiile necesare acestor drepturi.

Cu toate ca One-Way Ticket Garage asteapta sa fie in masura sa livreze in termenul stabilit si comunicat, exista anumite circumstante, in afara controlului One-Way Ticket Garage, ce pot intarzia livrarea. De exemplu, in cazul in care vanzatorul se afla intr-o calatorie in afara orasului din care se face preluarea, One-Way Ticket Garage se afla in imposibilitatea de a obtine vehiculul pana cand vanzatorul se intoarce. In consecinta, One-Way Ticket Garage nu poate oferi un termen de livrare garantat in momentul rezervarii, iar termenele comunicate pot suferi schimbari.

Fiecare autovehicul vandut de One-Way Ticket Garage vine cu o garantie de retur de pana la 10 zile sau 1000 de kilometri. Aceasta garantie se traduce prin urmatoarele: (I) daca vehiculul nu a fost condus mai mult de 1000 de kilometri (sau valoarea afisata pentru fiecare masina in parte) – denumita in continuare “Limita de kilometri” – si (II) vehiculul se afla in aceeasi stare in care se afla in momentul livrarii – denuminte colectiv “Conditii de retur” -, un cumparator poate, in termen de pana la 10 (zece) zile (sau valoarea afisata pentru fiecare masina in parte), sa returneze autovehiculul la One-Way Ticket Garage, primind o rambursare completa a pretului de listare. Cat timp conditiile de retur sunt indeplinite, cumparatorul poate returna autovehiculul din orice motiv, in 10 zile de la livrare (sau numarul de zile afisat pentru fiecare masina in parte). Deoarece One-Way Ticket Garage doreste mentinerea acestui serviciu activ pentru toti cumparatorii si pentru a evita folosirea lui in mod abuziv, rambursarea pretului de listare va avea loc dupa ce One-Way Ticket Garage revinde autovehiculul in cauza, unui nou cumparator. One-Way Ticket Garage va depune toate eforturile ca autovehiculul ce face scopul returului sa fie revandut cat mai repede cu putinta. In cazul unui retur, cumparatorul ce returneaza autovehiculul este singurul responsabil de eventualele litigii sau daune in legatura cu autovehiculul, incluzand, dar fara a se limita la, prejudicii aduse statului, amenzi, taxe sau alte revendicari.

In masura in care autovehiculul a fost condus dincolo de limita de kilometri si One-Way Ticket Garage, in mod discret, sa primeasca inapoi autovehiculul, restituirea acordata cumparatorului va fi redusa cu 3 (trei) EURO (calculat la cursul BNR al zilei) pentru fiecare kilometru suplimentar parcurs. In masura in care autovehiculul a fost deteriorat ulterior livrarii sau se afla intr-o stare mai rea decat era in momentul livrarii, One-Way Ticket Garage, in mod discret, poate refuza sa ramburseze orice parte din pretul de listare, sau poate alege sa reduca suma rambursata cu suma necesara aducerii autovehiculului in starea in care se afla in momentul livrarii catre cumparator. Valoarea deducerii va fi determinata de One-Way Ticket Garage, sau de catre o persoana ce lucreaza in numele One-Way Ticket Garage, in mod discret. One-Way Ticket Garage va oferi o lista cumparatorului, lista in care se vor reflecta valoarea deducerilor si motivul lor.

5. Garantia “OWT”

Fiecare masina vanduta prin intermediul serviciului OWT-Garage, vine cu o garantie limitata de pana la 6 (sase) luni sau 5000 (cinci mii) kilometri. Fiecare masina va avea afisat public pe pagina de descriere un indicator asupra Garantiei “OWT” ce indica numarul de luni si numarul de kilometri pentru care One-Way Ticket Garage ofera garantia limitata.

Aceasta garantie limitata este destinata sa acopere diverse probleme ce pot aparea in primele 6 luni de propietate si include: reparatie pentru (I) componentele majore ale motorului, (II) componentele majore ale cutiei de viteze, (III) componenetele majore ale transmisiei, si (IV) componenetele majore ale aerului conditionat (daca exista).

Fiecare cumparator al unui autovehicul folosind serviciul One-Way Ticket Garage va primi un cod de identificare, ce va fi folosit in perioada in care beneficiaza de garantia limitata pentru a suna la numarul de telefon One-Way Ticket Garage dedicat, pentru a obtine aprobarea pentru reparatii. Garantia limitata “OWT” nu are caracter transferabil.

6. Asistenta Rutiera OWT

Fiecare masina vanduta prin intermediul serviciului OWT-Garage, vine insotita de un program de asistenta rutiera limitata gratuita de pana la 1 (un) an. Fiecare masina va avea afisat public pe pagina de descriere un indicator asupra programului de asistenta ce indica numarul de luni si numarul de kilometri pentru care One-Way Ticket Garage ofera asistanta rutiera limitata. Asistanta rutiera este disponibila 24 de ore, 7 zile pe saptamana, 365 de zile pe an pe tot teritoriul Uniunii Europene.

Aceast program de asistenta rutiera este destinat sa ofere asistenta rutiera cumparatorului in cazul unui incident in trafic, oriunde pe teritoriul Romaniei si al Uniunii Europene. Programul de asistenta rutiera include majoritatea situatiilor in care autovehiculul ramane imobil in trafic, dar exclude urmatoarele situatii: (I) lipsa combustibilului si (II) situatiile in care autovehiculul circula pe drumuri neoficiale. In cazul in care cumparatorul solicita asistenta rutiera intr-una din situatiile excluse, programul va fi contra cost. Costul unei interventii intr-una din situatiile excluse, vor fi calculate de One-Way Ticket Garage in mod discret.

Fiecare cumparator al unui autovehicul folosind serviciul One-Way Ticket Garage va primi un cod de identificare, ce va fi folosit in perioada in care beneficiaza de asistenta rutiera gratuita pentru a suna la numarul de telefon One-Way Ticket Garage dedicat, pentru a primi asistenta rutiera. Serviciul de asistenta rutiera nu are caracter transferabil.

7. Prelungirea Serviciilor Conexe

One-Way Ticket Garage ofera posibilitatea de a extinde, contra cost, cele doua servicii conexe, si anume: “Garantia OWT” si “Asistenta Rutiera OWT” pentru fiecare autovehicul achizitionat folosind serviciul OWT-Garage. Prelungirea serviciilor conexe poate fi achizitionata in momentul livrarii autovehiculului sau in momentul expirarii seriviciului deja inclus.

In plus, prelungirea serviciilor conexe aduce de asemenea includerea mai multor componente garantate in ceea ce priveste “Garantia OWT” si anume: (I) componentele majore ale motorului, (II) componentele majore ale cutiei de viteze, (III) componenetele majore ale transmisiei, (IV) componenetele majore ale aerului conditionat (daca exista), (V) incalzirea, (VI) componentele majore ale directiei, (VII) componentele majore ale suspensiei, (VIII) componentele majore ale sistemului electric.

De asemenea, prelungirea serviciilor conexe aduce includerea tuturor situatiilor in care un autovehicul achizitionat prin intermediul serviciului OWT-Garage ramane imobil in trafic, cu limitarea a 2 interventii pe luna pentru cele doua situatii excluse in asistenta rutiera standard (oferita gratuit la achizitia unui autovehicul) – situatii prezentate mai sus, la punctul “6. Asistenta Rutiera OWT”.

Prelungirea serviciilor conexe, “Garantia OWT” si/sau “Asistenta Rutiera OWT” nu este disponibila pentru anumite marci si modele, precum si anumite categorii de vehicule.

8. Continutul generat de utilizatori
A. Actiuni interzise

Sunteti singurul responsabil pentru comunicarile venite din partea dumneavoastra si pentru utilizarea serviciilor OWT-Garage.

Acceptand acesti termeni si conditii, sunteti de acord cu urmatoarele: (I) nu veti posta sau transmite materiale calomnioase, defaimatoare, indecente, frauduloase, inselatoare, obscene, abuzive, pornografice; (II) nu veti posta sau transmite date sau continut ce incalca drepturile de proprietate ale altora; (III) nu veti utiliza serviciile OWT-Garage pentru a ameninta, hartui sau pentru a incalca drepturile legale (inclusiv drepturile de confidentialitate si publicitate) ale altor persoane; (IV) nu veti utiliza serviciile OWT-Garage pentru a incarca sau descarca fisiere care contin software-ul, marci, logo-uri, date, imagini, continut sau alte materiale protejate de legile proprietatii intelectuale, drepturile la intimitate sau publicitate sau orice alta lege aplicabila, daca nu detineti, ati primit toate aprobarile necesare pentru sau controlati drepturile pentru astfel de fisiere sau materiale; (V) nu veti utiliza serviciile OWT-Garage pentru a incarca fisiere ce contin virusi sau alte date corupte; (VI) nu veti utiliza serviciile OWT-Garage pentru a falsifica sursa sau originea software-ului sau a altor materiale continute intr-un fisier pe care il incarcati in sistemul OWT-Garage; (VII) nu veti utiliza serviciile OWT-Garage in mod fals, pentru a pretinde a fi un angajat sau agent One-Way Ticket Garage; (VIII) nu veti utiliza serviciile OWT-Garage pentru a actiona intr-un mod in care este contrar legii sau reglementarilor in vigoare; (IX) nu veti utiliza serviciile OWT-Garage pentru a sustrage, dezactiva sau interfera cu caracteristici legate de securitatea serviciului OWT-Garage sau cu caracteristici ale acestuia, care sa impiedice sau sa restrictioneze utilizarea serviciului sau continutului OWT-Garage sau care sa impuna limitari in utilizarea serviciului sau a continutului OWT-Garage.

B. Drepturi exclusive privind gestionarea continutului trimis de utilizatori

Acceptand acesti termeni si conditii, sunteti de acord ca orice materiale sau alte informatii (inclusiv, dar fara a se limita la ideile incluse in acele materiale sau informatii privind introducerea unor produse noi sau imbunatatirea serviciilor) pe care le postati sau incarcati, inclusiv, dar fara a se limita la, comentarii, mesaje pe forumuri publice, mesaje prvate, texte, articole prezente pe site-uri publice, materiale video, materiale audio, fotografii, coduri sursa, sau aplicatii (fiecare constituind “continut generat de utilizatori”) sa fie editat, eliminat, sters, modificat, publicat, utilizat, transmis sau afisat de One-Way Ticket Garage la propria sa alegere, printr-un proces discret si fara permisiunea dumneavoastra. De asemenea, sunteti de acord sa renuntati la orice drepturi pe care le-ati putea avea (inclusiv orice drept moral) in prevenirea materialului de a fi alterat sau schimbat intr-o maniera in care dumneavoastra nu agreati.

De asemenea, sunteti de acord cu posibilitatea ca One-Way Ticket Garage sa elimine, intrerupa accesul la sau disponibilitatea oricarui continut trimis de utilizator catre OWT-Garage in orice moment, din orice motiv sau fara niciun motiv. One-Way Ticket Garage isi rezerva dreptul de a trata orice informatie sau material transmis de utilizator, ca si informatie asupra careia nu va exercita niciun control, cu exceptia informatiilor sau materialelor asupra carora One-Way Ticket Garage nu are control si le considera ofensive, obscene, libidinoase, lascive, murdare, violente, de hartuire, amenintatoare, abuzive, ilegale, calomnioase, defaimatoare, frauduloase, inselatoare sau in alt mod inacceptabile pentru One-Way Ticket Garage; astfel de informatii vor fi blocate sau eliminate.

De asemenea, One-Way Ticket Garage va pune la dispozitia unei terte parti de natura legislativa ce aplica drepturile incalcate prin postarea materialelor sau informatiilor mentionate, orice informatie necesara, atunci cand o notificare de incalcare a drepturilor este trimisa in atentia One-Way Ticket Garage. Cu toate acestea, One-Way Ticket Garage nu este responsabila pentru controlul sau editarea oricarui continut si One-Way Ticket Garage nu are nicio obligatie contractuala de a elimina continutul necorespunzator sau ilegal. In niciun caz, nu vom putea fi trasi la raspundere pentru eliminarea, dezactivarea sau restrictionarea accesului la, sau disponibilitatea la, continut.

C. Licentierea One-Way Ticket Garage pentru fisierele trimise de catre utilizatori

Sunteti de acord sa oferiti in beneficiul One-Way Ticket Garage o licenta perpetua, fara drepturi de autor, neexclusiva, irevocabila, fara restrictii, neconditionata, nelimitata, la nivel mondial si cu drepturi libere de utilizare, reutilizare, copiere, inregistrare, afisare, vanzare, re-vanzare, licentiere, sublicentiere, reproducere, distribuire, redistribuire, modificare, adaptare, publicare, editare, traducere, transmitere, creatie a unor derivate, difuzare, redifuzare - in mod public -, sau exploatare in orice mod, toate sau orice fragment al continutului transmis de catre utilizatori (sau orice lucrari derivate ale acestuia), pentru orice scop, in orice format, prin orice canal media, software, formule sau tehnologie, fie prin orice mijloace si in orice canal mass-media prezent acum sau dezvoltat in viitor si de sublicentiere a astfel de drepturi prin mai multe niveluri de sublicente si de promovare, publicitate sau marketing.

Pentru a pune in vigoare drepturile si licenta pe care o acordati in beneficiul One-Way Ticket Garage prin care acordati in beneficiul One-Way Ticket Garage orice material sau informatie trimisa catre One-Way Ticket Garage, sunteti de asemenea de acord sa oferiti in beneficiul One-Way Ticket Garage perpetuu, neconditionat si irevocabil dreptul de a utiliza si exploata numele, imaginea, fotografia si asemanarile pe care le furnizati catre One-Way Ticket Garage, fara nicio remuneratie sau obligatie din partea One-Way Ticket Garage. Cu exceptia cazurilor interzise prin lege, sunteti de acord sa renuntati la orice drepturi morale (inclusiv de atribuire si de integralitate) pe care le poate avea o informatie sau un material transmis catre One-Way Ticket Garage, chiar si in cazul in care informatiile sau materialele sunt alterata intr-o maniera neageabila de catre dumneavoastra.

Sunteti de acord ca nu veti avea niciun fel de recurs impotriva One-Way Ticket Garage pentru orice presupusa incalcare sau deturnare a oricarui drept de proprietate in ceea ce priveste informatiile sau materialele trimise de catre utilizatori. In plus, confirmati si sunteti de acord ca nicio compensatie nu va fi platita in ceea ce priveste utilizarea datelor furnizate de utilizator sau oricare dintre drepturile mentionate in aceasta sectiune.

D. Declaratii si garantii referitoare la fisierele transmise de catre utilizatori

De fiecare daca cand trimiteti un fisier sau vreo informatie sau vreun material, declarati si garantati ca, in privinta acelei informatii sau acelui material (I) sunteti singurul autor si detinator al proprietatii intelectuale si al oricaror alte drepturi legale, sau aveti dreptul legal, impreuna cu toate acordurile, de a utiliza acea informatie sau acel material si acordati in beneficiul One-Way Ticket Garage drepturile acesteia, toate fara nicio obligatie de a obtine consimtamantul oricarei terte parti si fara a crea nicio obligatie sau raspundere lui One-Way Ticket Garage; (II) transmiterea este corecta; (III) nu incalcati niciun drept de autor sau alt drept al unei terte parti, fapt care ar face One-Way Ticket Garage sa incalce aceleasi drepturi prin reutilizarea informatiei sau materialului transmise catre One-Way Ticket Garage; (IV) transmiterea informatiei sau materialului nu va incalca prezentul acord, sau nu va cauza cauza vreun prejudiciu sau vatamare a vreunei persoane; si (V) aceasta respecta toate legine si reglementarile in vigoare.

E. Responsabilitatea utilizatorului

Sunteti in intregime responsabil pentru continutul transmis, precum si orice prejudiciu care rezulta din transmiterea acestuia. One-Way Ticket Garage nu isi asuma nicio responsabilitate pentru eventualele continuturi postate de utilizatori folosind serviciul OWT-Garage, sau orice alta metoda asociata serviciului OWT-Garage.

De asemenea, One-Way Ticket Garage nu ofera nicio garantie expresa sau implicita cu privire la exactitatea, respectarea drepturilor de autor sau a altor drepturi, legalitatea sau orice alt aspect ale materialelor, informatiilor sau continuturilor transmise de catre utilizator folosind serviciul OWT-Garage sau orice alta metoda asociata serviciului OWT-Garage.

9. Acuratetea informatiilor publicate pe website

One-Way Ticket Garage a proiectat site-ul pentru a satisface achizitia si vanzarea autovehiculelor intr-un mod cat mai facil, oferind informatii exacte si actualizate despre invertarul One-Way Ticket Garage. OWT-Garage face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea acestor informatii.

In ciuda acestor eforturi, este inevitabil ca unele inadvertente sa nu fie prezente. Toate fotografiile autovehiculelor listate sunt fotografii ale autovehiculelor reale; cu toate acestea, culoarea si aspectul general pot aparea diferit in functie setarile si culoarea monitorului dumneavoastra. One-Way Ticket Garage nu este responsabil de erorile gasite pe acest website, inclusiv, dar fara a se limita la erori de pret sau declaratii incorecte ale optiunilor sau accesoriilor pentru un anumit vehicul.

One-Way Ticket Garage isi rezerva dreptul de a modifica informatiile produselor cat si pretul produselor listate pe site fara vreo notificare prealabila.

10. Drepturi de proprietate

Toate informatiile prezente in acest website, daca nu este precizat altfel, sunt detinute exclusiv doar de One-Way Ticket Garage. Prin acceptarea acestor termeni si conditii, recunoasteti si sunteti de acord cu faptul ca toate continuturile si materialele disponibile pe acest site sunt protejate prin drepturi de autor, marci comerciale, marci de servicii, brevete, secrete comerciale si/sau alte drepturi si legi de proprietate intelectuala.

Prin oferirea spre folosinta a acestui website, One-Way Ticket Garage nu ofera nicio licenta de orice fel ce v-ar putea permite sa utlizati aceste informatii in orice scop (inclusiv, dar fara a se limita la scopuri comerciale), fara acordul scris al One-Way Ticket Garage. Cu toate acestea, puteti folosi informatia privind detaliile autovehiculelor listate pentru uz personal, necomercial.

Prin acceptarea acestor termeni si conditii, declarati si sunteti de acord sa nu copiati, creati lucrari derivate, desfasurati inginerie inversa, afisati, distribuiti, editati, licentiati, modificati, reproduceti, inchiriati, vindeti sau transmiteti orice partea a acestui site. De asemenea, declarati si sunteti de acord sa nu utilizati niciun fel de Meta Tag-uri sau orice alt “text ascuns” utilizand numele sau marcile comerciale ale One-Way Ticket Garage fara acordul scris al One-Way Ticket Garage. In plus, urmatoarele proceduri tehnice: deep linking, direct linking, framing, page-jacking, spoofing, hacking, data-mining sau utiliazarea unui robot sau dispozitiv automat de orice fel pentru a monitoriza sau copia site-ul nostru este strict interzisa.

11. Proprietatea Intelectuala

One-Way Ticket Garage este o marca inregistrata sau un serviciu, respectiv o marca a SC One-Way Ticket Group SRL. Orice utilizare neautorizata, orice replicare sau alte incalcari ale legii marcilor va fi urmarita penal in masura maxima posibila. Toate celelalte marci comerciale ce nu apartin de One-Way Ticket Garage sau filialele sale care apar pe acest site sunt proprietatea detinatorilor respectivi, care pot sau nu pot fi afiliate, conectate la sau sponsorizate de One-Way Ticket Garage.

12. Nota privind Asigurarile

Cu exceptia cazului in care legea prevede astfel de aplicatie, One-Way Ticket Garage nu face declaratii cu privire la caracterul adecvat al informatiilor si materialelor prezente pe acest website pentru niciun scop.

Toate informatiile si materialele furnizate pe site-ul nostru sunt furnizate “ca atare”, cu toate defectele si fara garantii, explicatii sau asigurari de niciun fel, explicite sau implicite. One-Way Ticket Garage refuza orice garantie, explicatie sau asigurare explicita sau implicita. One-Way Ticket Garage nu va fi responsabila pentru nicio dauna indirecta, speciala, de consecinta, accindentala, incuzand, dar fara a se limita la, profituri sau venituri pierdute, costurile de inlocuire ale bunurilor, pierderea sau deterioararea datelor materializate din utilizarea inadecvata sau incapacitatea de a utiliza site-ul One-Way Ticket Garage sau pentru orice dauna care rezulta din utilizarea sau bazarea pe informatii continute in acest document.

13. Politica de confidentialitate

Intimitatea dumneavoastra este foarte importanta pentru noi. In conformitate cu politica noastra de confidentialitate (http://www.owt-garage.com/privacy), One-Way Ticket Garage poate oferi informatii detaliate cu privire la modul in care colecteaza, utilizeaza si dezvaluie informatii personale nepublice in sectiunea dedicata acestui lucru.

14. Solutionarea Litigiilor

Partile convin in mod expres si irevocabil ca orice neintelegere intervenita în legatura cu executarea acestui acord sa fie solutionata cu prioritate pe cale amiabila.

In cazul in care orice controversa ce rezulta din sau se refera la serviciul OWT-Garage, continutul disponibil prin intermediul serviciului OWT-Garage, continutul trimis de catre utilizator sau acesti termeni si conditii apare (colectiv denumite “Disputa”), atunci dumneavoastra si OWT-Garage sunteti de acord sa trimiteti o notificare scrisa celeilalte parti in care sa detaliati Disputa, impreuna cu o rezolutie pentru stingerea disputei. Notificarea din partea noastra va fi trimisa catre dumneavoastra in baza a celor mai recente date de contact pe care ni le-ati furnizat. Insa, daca dumneavoastra nu ati oferi nicio informatie de contact, sau informatiile de contact trimise catre noi nu sunt actuale, atunci nu avem nicio obligatie privind aceasta notificare. Notificarea catre noi trebuie trimisa la adresa de email: hello@owt-garage.com. In termen de 60 de zile de la primirea notificarii de catre cealalta parte, dumneavoastra si One-Way Ticket Garage va veti angaja intr-un dialog de buna-credinta, cu scopul de a incerca sa solutionati Disputa. Totusi, niciuna din parti nu va avea obligatia de a se pune in situatii ce nu le sunt comfortabile pentru a rezolva disputa.

Daca solutionarea pe cale amiabila nu este posibila in termenul mentionat mai sus, litigiul va fi supus solutionarii instantei competente.

15. Termenul limita pentru depunerea cererilor

Masura maxima permisa, in cazul in care dorim sa afirmam o disputa impotriva celelilalte parti, atunci dumneavoastra sau noi trebuie sa incepem procedura de afirmare (prin livrarea unei notificari scrise, asa cum s-a stabilit mai sus, acolo unde este posibi) in termen de 6 luni dupa aparitia disputei – sau aceasta va fi prescrisa pentru totdeauna.

16. Forta Majora

Partile sunt exonerate de raspunderea pentru neexecutarea la termen sau executarea necorespunzatoare – totala sau partiala – a oricaror obligatii ce le revin in baza prezentului acord, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare au fost cauzate de producerea unui caz de forta majora.

Cazul de forta majora este acel eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil si inevitabil, independent de vointa partilor, intervenit ulterior semnarii acordului si care impiedica executarea la termen sau executarea necorespunzatoare a obligatiilor asumate prin prezentul acord. Sunt considerate astfel de evenimente razboiul, calamitatile naturale, restrictiile legale. Cazul fortuit nu este exonerator de raspundere.

Partea care invoca un caz de forma majora este obligata sa il notifice in termen de 48 de ore de la producere celeilalte Parti si sa ia toate masurile in vederea limitarii consecintelor acestuia asupra executarii obligatiilor ce ii revin. Dovada cazului de forta majora se face prin inscrisuri eliberate de Camera de Comert si Industrie in termen de 5 (cinci) zile de la data producerii evenimentului. Data de referinta este data stampilei postei de expediere. Partea care invoca forta majora are obligatia sa aduca de indata la cunostinta celeilalte parti incetarea acesteia.

In situatia in care nu se face notificarea, conform termenelor si conditiilor sus-mentionate, Partea care invoca Forta majora va raspunde pentru toate prejudiciile ivite urmare a omisiunii notificarii cu privire la producerea/incetarea cazului de Forta majora.

Daca efectele cazului de forta majora impun o suspendare a executiei prezentului acord pentru o perioada mai mare de 20 de zile, acordul inceteaza la solicitarea oricareia dintre parti, fara a fi necesara respectarea vreunui termen de preaviz. In acest caz, niciuna din parti nu are dreptul de a cere despagubiri de la cealalta parte, dar ele au indatorirea de a-si onora toate obligatiile pana la data aparitiei evenimentului de forta majora.

17. Aplicarea Legii

Acest acord, precum si orice litigiu va fi guvernat si interpretat si elaborat in conformitate cu legile Romaniei.

18. Folosirea si dreptul asupra informatiei clientilor

Toate informatiile trimise catre One-Way Ticket Garage prin intermediul site-ului nostru, devine si ramane proprietatea One-Way Ticket Garage. In consecinta, putem folosi orice informatii pe care le trimiteti in orice scop, considerand ca este adecvat, in conformitate cu prezentul acord si politica noastra de confidentialitate.

19. Incalcari ale acordului

In cazul in care incalcati sau incercati sa incalcati orice parte a acestui acord, One-Way Ticket Garage isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul la acest website imediat, la discretia noastra, cu sau fara niciun fel de notificare. Ne rezervam, de asemenea, dreptul de a implica si de a coopera cu agentiile de aplicatiile a legii, precum si de a urmari cu un proces civil, in conformitate cu sectiunile de mai sus, sau urmaririi penale pentru oricare si toate presupusele sau demonstrate actvitati ilegale ce implica acest website.

20. Despagubiri

Sunteti de acord sa despagubiti, sa aparati si sa exonerati One-Way Ticket Garage de la si impotriva oricarei revendicari, proceduri, daune, raniri, pierderi, costuri si cheltuieli (inclusiv onorariile rezonabile ale avocatilor), care decurg din sau sunt legate de utilizarea acestui website care duce la orice pretentie impotriva noastra de catre o terta parte, indiferent de natura cauzei actiunii sau cererii.

21. Separabilitate si integrare

In cazul in care orice parte a acestui acord se doveste a fi imposibil de aplicat intr-un anume caz, restul acordului va continua sa fie pus in vigoare. Prin acceptarea acestor termeni, intelegeti si sunteti de acord ca prezentul acord, inclusiv toate documentele incorportate aici prin referinta, reprezinta intregul acord care guverneaza utilizarea de catre dumneavoastra a acestui site si serviciile oferite de One-Way Ticket Garage.

22. Modificarea / Terminarea acordului

Angajatii nostri nu sunt autorizati sa varieze termenii acestui acord. Prezentul acord poate fi modificat numai (I) prin obtinerea consimtamantului nostru scris intr-un acord notarial semnat de un responsabil One-Way Ticket Garage; (II) sau asa cum este prezentat in paragraful urmator.

Prin acceptarea acestor termeni si conditii, sunteti de acord ca putem modifica termenii acestui acord oricand si ca dreptul de a acea acces la serviciile OWT-Garage este conditionata in mod continuu de catre respectarea dumneavoastra a versiunii in vigoare in momentul prezentului acord. Noi va vom anunta cu privire la orice revizuiri semnificative sau modificari la prezentul acord prin: (I) un anunt pe www.owt-garage.com timp de 30 (treizeci) de zile de la orice revizuiri sau modificari ale prezentului acord si/sau prin intermediul unui anunt pe www.owt-garate.com prima data cand vizitati www.owt-garage.com in urma unor astfel de revizuiri sau modificari; (II) sau printr-o notificare directa prin e-mail, daca ati furnizat o adresa de email pentru noi.

Vi se va considera acordul asupra modificarilor termenilor si conditiilor in cazul in care continuati sa utiizati sau sa accesati serviciile OWT-Garage dupa ce au fost au fost anuntate revizuirile sau modificarile sau, in cazul in care acestea nu au fost anuntate prin email, dupa trecerea a 30 (treizeci) de zile din momentul in care termenii si conditiile au fost modificate. Daca nu furnizati o adresa de e-mail valida pentru a va trimite informatiile cu privire la revizuiri sau modificari ale prezentului acord, atunci sunteti de acrod ca nu veti primi o notificare prin e-mail.

Daca va schimbati adresa de e-mail, acest lucru va fi pe deplin responsabilitatea dumneavoastra sa ne anuntati cu privire la schimbarea adresei de e-mail, pentru a primi notificarea privind revizuirea sau modificarea termenilor si conditiilor pe e-mail. One-Way Ticket Garage nu isi asuma nicio responsabilitate pentru esecul de a primi o notificare.

23. Continutul Website-ului

Acest site include materiale si informatii colectate de la si furnizate de terte parti care nu pot fi evaluate sau revizuite. Daca nu se specifica altfel, nu vom oferi nicio garantie in ceea ce priveste acuratetea, caracterul complet, actualitatea sau fiabilitatea oricarei informatii sau oricarui material prezente pe acest website. Va rugam sa aduceti la cunostinta orice materiale sau informatii pe care le considerati a fi inexacte prin transmiterea catre adresa de e-mail hello@owt-garage.com a cazului detaliat.

24. Link-uri catre site-urile unor terte parti

Serviciile OWT-Garage pot contine link-uri catre site-uri ale unor terte parti. Accesul ka site-uri ale unor terte parti se face pe propriul risc, iar One-Way Ticket Garge nu este responsabil pentru exactitatea, disponibilitatea sau fiabilitatea oricaror informatii, bunuri, date, opinii, sfaturi sau afirmatii facute disponibile pe site-uri ce apartin unor terte parti.

Aceste link-uri pot duce, de asemenea, la site-uri ale unor terte parti ce contin informatii pe care unii oameni le pot considera nepotrivite sau ofensatoare. Site-urile terta parte nu sunt sub controlul One-Way Ticket Garage si, ca atare, One-Way Ticket Garage nu este responsabil pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de, sau in legatura cu utilizarea sau increderea in site-ul terta parte. Includerea oricaror link-uri catre site-uri ce apartin unor terte parti pe site-ul nostru nu implica o aprobare sau recomandare facuta de catre One-Way Ticket Garage.

De asemenea, One-Way Ticket Garage nu este responsabila de functionarea corespunzatoare a link-urilor transmise. Sunteti responsabil pentru vizualizarea si respectarea oricaror declaratii de confidentialitate si termeni de utilizare afisate pe site-ul terta parte, iar aceste site-uri ce apartin unor terte parti nu sunt guvernate si reglementate de prezentul acord.

25. Rezervarea drepturilor

Oricare si toate drepturile care nu sunt acordate in mod expres in prezentul acord sunt rezervate prin prezenta de catre One-Way Ticket Garage.